Online inschrijven

Onderstaand inschrijvingsformulier is van toepassing voor onze nieuwe eerstejaars voor het schooljaar 2020-2021.
Inschrijvingen voor de 2de jaars tot en met de 6de jaars zullen na de paasvakantie plaatsvinden.

Op het einde van het formulier zal u gevraagd worden om een scan toe te voegen van zowel voor- als achterzijde van de identiteitskaart aanvrager. Dit is geen verplichting maar helpt de administratie en zorgt er ook voor dat je niet extra naar school moet komen. Je neemt best de scan vooraleer je het formulier begint in te vullen.

Inschrijving SMC Lede

LEERLINGGEGEVENS
OFFICIËLE ADRESGEGEVENS
0/4
OUDERGEGEVENS OUDER 1
OUDERGEGEVENS OUDER 2
GEZINSSITUATIE OUDERS
SCHOOLBUS

Hieronder kan je aangeven of je interesse hebt om gebruik te maken van de schoolbus. Er wordt voorrang gegeven aan broers/zussen van onze huidige leerlingen. De plaatsen zijn beperkt. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden kunnen wij nog geen definitieve busplaatsen garanderen. Bedankt voor je begrip.

De schoolbus rijdt in de volgende zones: Papegem, Uitbergen, Erondegem, Wichelen, Sint-Lievens-Houtem, Bavegem, Letterhoutem, Vlierzele, Bambrugge, Ottergem, Vlekkem, Erpe, Serskamp, Bruinbeke en Schoonaarde.

STUDIEKEUZE
SCHOOLINFO VORIG JAAR
OVERIGE INFO
SCHOOLREGLEMENT
ZORG INFO

Hieronder kan u medische informatie geven over uw zoon/dochter. Uiteraard gaat het hier enkel over gegevens, waarvan de school naar uw mening op de hoogte moeten zijn, om een normaal lesverloop te garanderen. Eventuele, belangrijke medische gegevens die u niet op dit blad wenst in te vullen, kan u ook rechtstreeks bezorgen aan het Centrum voor Leerlingenbegeleiding, t.a.v. de schoolarts, Hoenderstraat 53, 9230 Wetteren (tel. 09 369 22 21). In dat geval doet u er ook goed aan een afspraak te maken met de directeur om deze gegevens aan hem in een vertrouwelijk gesprek door te spelen. Wij staan borg voor een correcte en discrete behandeling.

Intekening

Het privacybeleid kan u hier terugvinden.

eID
ENKEL IN TE VULLEN DOOR ADMINISTRATIE

Velden met een (*) zijn verplicht.