Aanmeldingsformulier SMC Lede

LEERLINGGEGEVENS
0/11
11 cijfers
OFFICIËLE ADRESGEGEVENS
0/4
OUDERGEGEVENS OUDER 1
OUDERGEGEVENS OUDER 2
GEZINSSITUATIE OUDERS
SCHOOLBUS

Hieronder kan je aangeven of je interesse hebt om gebruik te maken van de schoolbus. Er wordt voorrang gegeven aan broers/zussen van onze huidige leerlingen. De plaatsen zijn beperkt. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden kunnen wij nog geen definitieve busplaatsen garanderen. Bedankt voor je begrip.

De schoolbus rijdt in de volgende zones: Papegem, Uitbergen, Erondegem, Wichelen, Sint-Lievens-Houtem, Bavegem, Letterhoutem, Vlierzele, Bambrugge, Ottergem, Vlekkem, Erpe, Serskamp, Bruinbeke en Schoonaarde.

STUDIEKEUZE

Geef, indien gewenst, een voorkeur op bij welke leerling je zoon/dochter in de klas wil zitten. Je kan maximaal drie personen opgegeven. In de mate van het mogelijk wordt hiermee rekening gehouden tijdens de klassamenstellingen.

SCHOOLINFO VORIG JAAR
OVERIGE INFO
SCHOOLREGLEMENT
ZORG INFO

Hieronder kan u medische informatie geven over uw zoon/dochter. Uiteraard gaat het hier enkel over gegevens, waarvan de school naar uw mening op de hoogte moeten zijn, om een normaal lesverloop te garanderen. Eventuele, belangrijke medische gegevens die u niet op dit blad wenst in te vullen, kan u ook rechtstreeks bezorgen aan het Centrum voor Leerlingenbegeleiding, t.a.v. de schoolarts, Hoenderstraat 53, 9230 Wetteren (tel. 09 369 22 21). In dat geval doet u er ook goed aan een afspraak te maken met de directeur om deze gegevens aan hem in een vertrouwelijk gesprek door te spelen. Wij staan borg voor een correcte en discrete behandeling.

Intekening

Het privacybeleid kan u hier terugvinden.

eID van de leerling

Velden met een (*) zijn verplicht.